Wie

Ik ben Barbara Vuister en ben vanaf mijn jeugd gepassioneerd door onder andere honden, vogels en paarden. Ik heb diverse papegaaien gehad waaronder een pratende grasparkiet, een witkuif kaketoe, een geelvoorhoofd amazone, een grijze roodstaart en witbuik caiques. Verder ben ik in het trotse bezit van 5 honden en 2 paarden. Het omringd zijn door dieren, het observeren van hun gedrag en het trainen en plezier maken met hen geeft mijn leven een enorme impuls.

Ik volgde diverse scholingen omtrent papegaaiengedrag en in 2011 rondde ik met succes de opleiding tot gedragstherapeut voor papegaaien bij Tinley af. Sinds 1999 ben ik al werkzaam als gedragstherapeut en instructeur voor honden (zie www.hondenschoolbreda.nl). Het vak van trainer en gedragstherapeut is mij dus zeer bekend.

Ik heb De Papegaaienschool opgericht omdat ik merk dat er veel papegaaien met een gedragsprobleem zijn. Helaas wordt mijn hulp vaak pas ingeroepen als er al grotere problemen zijn en dat is jammer. Daarom vind ik het belangrijk om mensen al zo vroeg mogelijk te begeleiden in hun omgang met hun papegaai. Bovendien geeft het mij veel plezier om deze kennis over te dragen.

Lees Meer


Clicky